Je wilt gezond, fit en slank door het leven?

Weight Watchers, Atkins, The Zone, South Beach, Montignac, Sonjabakkeren en punten tellen komen je vast bekend voor. Waarschijnlijk heb je één of meer van deze diëten met succes gevolgd, maar waren de resultaten niet blijvend, werd je niet fit en kwamen de kilo’s er na afloop weer twee keer zo snel aan. Het enige wat echt helpt, is het veranderen van je lifestyle.

Het ‘Lifestyle by KIM’-concept is geen dieet, maar zoals de naam al doet vermoeden, een verandering in je lifestyle, dat bestaat uit een persoonlijk healthplan, die wij in overleg samenstellen op jou wensen en doelen. Iedereen heeft een ander doel en daarom kan je bij mij terecht om gewicht te verliezen of gewicht aan te komen, fitter te worden, cholesterol en of bloedsuiker te verlagen of je wilt misschien wel eindelik een relaxte relatie met eten creëren.
Dit bestaat oa uit een persoonlijk eetschema, haalbare en toepasbare tips waarbij er rekening wordt gehouden voor jouw eetgewootes en eetgedrag.

Heb je een druk en hectisch leven, dan komen er geen ingewikkelde gerechten in je menu te staan, je wilt immers snel een gezonde maaltijd op tafel kunnen zetten. Heb je kinderen die rond etenstijd op de sportclub moeten zijn, ben je zelf veel onderweg en heb je een onregelmatig leven waardoor je het moeilijk vind om gezonde keuzes te maken, dan zal het persoonlijk eetschema met practische en vooral haalbare tips jou houvast geven.

Mijn voorkeur gaat uit naar gezond en puur eten. Niet te veel koolhydraten, weinig suikers en zo min mogelijk E-nummers. Maar ik laat daarin altijd de keuze aan jou hoe ver je daarin mee wilt gaan. Je komt in overleg wekelijks, om de week of maandelijks bij mij in de praktijk. Hier bespreken we hoe het met je gaat, wat je valkuilen zijn, krijg je tips rondom etentjes, feestdagen en vakanties en maken we nieuwe plannen voor de komende weken. Via de app en mail houden we intensief contact, zodat je altijd snel een antwoord hebt op jouw vragen.

Woon je niet in de buurt en wil je toch graag door mij persoonlijk gecoacht worden, dan kan dat ook telefonisch od via Zoom

Maak een afspraak voor een gratis telefonisch adviesgesprek via info@lifestylebykim.nl

 

Online programma Restart je lijf en brei

Misschien ga je liever zelf aan de slag met het online programma Restart je lijf en brein. Waarbij je een maand lang geen suikers, geen alcohol, minder koolhydraten en minder vlees gaat eten. Een super fijn programma dat bestaat uit vier verschillende weekschema's (easy to fix, family, vegetarisch, on the go), een basis boodschappenlijstje, beweegprogramma voor thuis, weetjes over voeding, tips en tricks, het boek Juul op afvalreis en je kan gratis lid worden van de besloten facebook groep Restart je lijf en brein. De resultaten zijn geweldig en die kan je terug lezen bij de Testimonials. Het voordeel van dit programma is dat je met een kleine investering een groot resultaat kan behalen.

 

 

 

 

Als je vragen hebt neem dan gerust contact met mij op.

 

Liefs, Kim.