Urban fitness

Urban fitness is een effectieve outdoor training waarbij je gebruik maakt van de elementen die je tegen komt op straat. De lessen zijn gericht op kracht en conditie en net even anders dan de bekende bootcamp lessen. Buiten de elementen van de straat om zoals een trap, muur of bankjes, trainen we ook met gewichten, touwen, elastieken, TRX, zakken, ballen en met kettlebell's. Tijdens deze training werk je aan je flexibiliteit, stabiliteit, kracht, conditie en last but not least verbrand je vet! Er heerst een fijne en relaxte sfeer tijdens de lessen, zodat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan trainen. Twee keer per jaar is er een leuke ouder/kind bootcamp en één keer per jaar de gezellige Full moon bootcamp met een hapje en een drankje.

Ik werk met een strippenkaart. Je kan zelf bepalen welke strippenkaart het beste bij jou past. Alle strippenkaarten zijn 15 weken geldig. Daarna kan jijzelf beslissen of je een nieuwe strippenkaart wilt en zo ja welke. Er is dus geen opzegtermijn.

 

Jong of oud, dik of dun, getraind of ongetraind, Urban fitness is voor iedereen!

 

De les

De les duurt 45 minuten en bestaat uit een circuit training, die elke week anders is opgebouwd. Vaak zal er gebruik gemaakt worden van Tabata dit is een HIIT Training ( High Intensity Interval Training ) waarbij je intensief 30 tot 50 seconde traint en daarna 5 tot 10 seconde rust neemt. Door deze vorm van trainen gaat je vetverbranding langer door en je verbeterd ook nog eens je conditie. Bij elk circuit zijn er voor de zwaardere oefeningen ook alternatieven. Heb je last van je rug of heb je een andere oude blessure, dan wordt daar rekening mee gehouden. Voor de afwisseling zullen we ook een paar keer per jaar in de polder trainen maar de meeste tijd van het jaar staan we op de steiger en het evenementen terrein in Eemnes met uitzicht over de mooie polder.

Geef je hier op voor een gratis proefles.

Waar

Polder Eemnes

Verzamelen evenemententerrein tegenover Restaurant het oude raadhuis

Wanneer

Dinsdag 19.30 tot 20.15

Woensdag 9.00 tot 9.45

Donderdag 19.30 tot 20.15

Zaterdag 9.00 tot 9.45

Kosten

Gratis proefles

Losse les € 8,50

Strippenkaart 5x €35,00 (half jaar geldig)

Strippenkaart 10x €60,00 (half jaar geldig)

Strippenkaart 20x €110,00 (half jaar geldig)

 

Garden sessions 't gooi

Exclusief voor jou als drukbezette vrouw of man die liever niet de deur uitgaat om te sporten is het mogelijk om een garden sessie te boeken in je eigen tuin of in je prive gym. Alleen, met z'n tweetjes of met een groepje vriendinnen train je op een dag en tijd dat het jullie uitkomt. (Laren-Blaricum-Eemnes) Ook is het mogelijk om er direct na de les een weegmoment aan te plakken. Waarbij ik mijn profecionele weegschaal mee neem voor een lichaamsanalyse. Het fijne van deze private group training is dat je de kosten kan delen

Wil je meer informatie of alvast een les boeken klik dan hier

 

Kosten Garden session (1 tot 6 personen):

45 minuten € 65,00

60 minuten € 85,00 (incl lichaamsanalyse)

10 x 45 minuten € 600,00

10 x 60 minuten € 800,00 (incl lichaamsanalyse)