Over Kim

Mijn naam is Kim Pootjes. Lifestyle by KIM ben ik in 2010 begonnen om mensen te inspireren en bewust te maken bij het verkrijgen van een gezonde levensstijl.

Mijn hele leven ben ik al geïnteresseerd in voeding. Wat doet voeding met je lichaam en hoe kan je voeding voor je laten werken, in plaats van tegen je? Wat  gezond en wat niet? Maar vooral: welke voedingsstoffen en welk voedingspatroon passen bij jou als individu? 

Ik geef zowel voedingsadvies voor volwassenen als voor kinderen, daarbij maak ik gebruik van de kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn studie, van mijn goed ontwikkelde intuïtie en van mijn eigen levenservaring.

Omdat je slaap niet kan loskoppelen van een gezonde leefstijl, heb ik in 2023 de slaapcoachopleiding gedaan bij Slaapopleiding Nederland. Je eetgedrag heeft invloed op je slaap en je slaapkwalteit heeft weer invloed op je eetgedrag. Iedereen weer lekker laten slapen is mijn missie.

Begin 2021 is mijn boek Juul op afvalreis uitgekomen, waarin ik ruim tien jaar praktijk ervaring heb verwerkt. Een boek dat herkenbaar is om te lezen, met praktische en haalbare doelen en waar ik best wel een beetje trots op ben.

 

Liefs, Kim.

 

Gediplomeerd Gewichtsconsulente 

Gecertificeerd Detox coach

Gecertificeerd NLP practioner bij Bouke de Boer

Slaapcoach Slaapopleiding Nederland

Gesertificeerd Kettlebell instructeur

Gastdocent op diversen scholen en kinderdagverblijven voor de stichting kind en voeding.

Elk jaar volg ik diversen lezingen en workshops om up tot date te blijven. oa over hormonen en de overgang, de hypothalamus en voeding voor kinderen.