URBAN FITNESS is een effectieve outdoor training waarbij je gebruik maakt van de elementen die je tegen komt op straat. De lessen zijn gericht op kracht en conditie en net even anders dan de bekende bootcamp lessen. Buiten de elementen van de straat om zoals een trap, muur of bankjes, trainen we ook met gewichten, touwen, zakken en ballen die gevuld zijn met zand en met de Kettlebell's. The Original Kettlebell training is een training waarbij je Flexibiliteit, Stabiliteit, Kracht en Conditie verbeterd en vet verbrand.

Er heerst een fijne en relaxte sfeer tijdens de lessen, zodat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan trainen.

Ik werk met een strippenkaart, dus kom je niet dan kost het je ook niks. Je kan komen wanneer het jou uitkomt en wisselen met de dagen. Als de strippenkaart vol is, dan kan jij zelf kiezen of je een nieuwe wilt kopen. De kaart is 1 jaar geldig muv omstandigheden waardoor je langeretijd achter elkaar niet kan komen.

2 x per jaar is er een leuke ouder / kind bootcamp en 1 x per jaar de o zo gezellige Full moon bootcamp met een drankje en een hapje.


Wil jij graag kijken of urban fitness bij jou past? Geef je dan op voor een gratis proefles viainfo@lifestylebykim.nl


De les

De les duurt 45 minuten en bestaat uit een circuit training, die elke week anders is opgebouwd. Vaak zal er gebruik gemaakt worden van Tabata dit is een HIIT Training ( High Intensity Interval Training ) waarbij je heel intensief 30 tot 50 seconde traint en daarna 5 tot 10 seconde rust neemt. Door deze vorm van trainen gaat je vetverbranding langer door en je verbeterd ook nog eens je conditie. Bij elk circuit zijn er voor de zwaardere oefeningen ook alternatieven. Heb je last van je rug of heb je een andere oude blessure, dan wordt daar rekening mee gehouden. Voor de afwisseling zullen we ook een paar keer per jaar in de polder trainen maar de meeste tijd van het jaar staan we op de steiger bij het evenementen terrein in Eemnes met uitzicht op de mooie polder.

Jong of oud, dik of dun, getraind of ongetraind URBAN FITNESS EEMNES is voor iedereen


URBAN FITNESS OUR CITY IS THE NEW GYM

Waar

Polder Eemnes verzamelen evenementen terrein tegenover Restaurant het oude raadhuis

Wanneer

Maandag 19.30 tot 20.15

Woensdag 9.00 tot 9.45

Donderdag 19.30 tot 20.15

Zaterdag 9.00 tot 9.45




Kosten

Gratis proefles

Losse les                       €   6,50

Strippenkaart 10 x   € 50,00

Strippenkaart 20 x   € 90,00