Pure food & yoga week Terschelling


Na 2 zeer geslaagde pure food & yoga weekenden op Terschelling, organiseer ik nu een week op dit prachtige eiland. Terschelling leent zich uitstekend om je hoofd leeg te maken en tot rust te komen. Een heerlijk relax week voor jou alleen of samen met een vriendin.


Door alle food hypes zien veel mensen door de bomen het bos niet meer en zijn ze de weg kwijt wat betreft hun voedings keuzes.

Tijdens het weekend, wordt dat uitgebreid besproken, en ga je leren wat voor jou de juiste voeding is.

Om een nieuwe start te maken naar een gezond eetpatroon, laat je 1 maand lang suikers en gluten weg uit je eetpatroon.

Geen extreme dagen van alleen maar sapjes en klisma’s. Maar een heerlijk weekend waar je gezond, puur en “ schoon “ leert eten.

Tijdens deze dagen ervaar je hoe je jou lichaam succesvol kan ontgiften. Je leert alles over gezonde voeding.

Je krijgt een persoonlijk voedings consult, waar ik samen met jou kijk naar je huidige voedingspatroon en wat je daar in kan veranderen.


Je verblijft in een luxe boerderij met veel ruimte en rust om je heen. Er zullen maximaal 15 personen deelnemen aan het Pure food & yoga programma. Het motto is niks moet alles mag.

Tijdens deze dagen zal je ervaren dat ook zonder wijntjes en “ foute “ hapjes, het leven toch echt niet saai hoeft te zijn. Er blijven genoeg lekkere drankjes en gerechten over om van te genieten.


In de ochtend gaan we sporten op de waddendijk of is er een yogales op het strand als het weer het toelaat en anders binnen, deze yogales is gebasseerd op het reinigen van je lichaam en duurt 5 kwartier, de rest van de dag zijn er andere activiteiten, uiteraard krijg je veel informatie over gezonde voeding, afvallen, intermittent fasting, juicen en blenden.

In de middag of avond is er voldoende ruimte om te relaxen en zelf dingen te ondernemen of onderga een heerlijke detox massage.


Na afloop van deze week wordt je door mij nog 3 weken gecoacht.


Ik kijk er naar uit,

Lieve groet, Kim.


Kosten

WEEK SEPTEMBER 2019 ( za t/m vr )

€ 695,00 p.p. op basis van een 2 pers. kamer

€ 450,00 toeslag als je liever alleen op een kamer slaapt. ( maximaal 2 pers kunnen een kamer alleen boeken )

Voor eilanders die deel willen nemen inclusief de maaltijden en activiteiten, maar die thuis slapen. zijn de kosten € 400,00


Ben je geïnteresseerd voor de week in september 2019 stuur mij dan een mail of neem telefonisch contact op 0654660877

( de week gaat door bij een minimale bezetting van 10 personen )


De prijzen zijn inclusief:

4 weken persoonlijke begeleiding door Kim

Boek

Persoonlijk telefonisch intake gesprek

Workshop pure food / detox

Workshop juicen & blenden

Sporten / Yoga lessen

Verassings activiteit op Terschelling

Verblijf boerderij incl opgemaakte bedden en handdoeken.

Alle maaltijden en healthy snacks

Vervoer van en naar de boot op het Eiland

Excl boot ticket


Opties bij te boeken:

Detox massage 30 minuten € 20,00

Detox massage 45 minuten € 30,00

Boek in 28 dagen van gifbelt naar tempel € 22,95

Fiets huur € 8,50 per dag ( is aan te raden )


Aankomst zaterdag om 12.00 op Terschelling ( boot vanaf harlingen vertrekt om 9.45 )

Vertrek vrijdag 11.00 uit de boerderij ( boot vertrekt om 12.30 )


Tijdens deze week gaat Regina van Vitalis massage mee, die heerlijke detox massages geeft. Omdat ik het beste van het beste wil, heb ik Regina dit keer ook weer meegevraagd. Regina is een vakvrouw die door jaren lange ervaring als masseuse precies weet waar jou knelpunten zitten.


Quotes

Een heerlijk weekend om nooit te vergeten! Bewust omgaan met mens en lijf, hoe leerzaam en hilarisch de momenten met en voor elkaar, in een “ heerlijk “ verbondenheid van emoties en verrukkelijke eet en tafel gesprekken. Kan het een ieder aanraden.

-

Mijn verwachtingen van het pure food & yoga weekend waren best groot. Maar het overtrof alles. Het was tot in de puntjes geregeld en verzorgd.

-

Bij een Detox kuur denk je al snel aan klysma’s, geitenwollen sokken,  en alleen maar groentesapjes. Niets van dat alles is gelukkig waar. Het kan natuurlijk wel, maar hoeft niet!

-

Toen we aankwamen bij onze verblijfplaats stonden er al vele heerlijkheden op de tafel. Wij hebben toen eerst genoten van hapjes (Detox proef) en kruidenthee 's en water.  Als dit Detox is dan vraag je je af waarom je niet altijd zo eet, zo lekker en puur!

-

Onze kamers waren helemaal op orde gemaakt, de bedden op gemaakt, handdoeken op bed en een heel lief persoonlijk kaartje met een welkoms boodschap. Wij hebben veel geleerd over gezond eten, maar daarnaast ook vreselijk gelachen. 

-

Kim is een leuke spontane (Detox) voedingscoach die je goed advies kan geven en niet een vraag te veel vind.

-

Het pure food & yoga weekend heeft mij doen inzien dat ik niet volledig biologisch hoef te gaan leven of veganist hoef te worden. Ik ben met mijzelf de uitdaging aangegaan 28 dagen het detox programma te volgen zonder alcohol, suikers en gluten maar met heerlijke recepten en smoothy’s.

-

Gun jezelf een pure food & yoga weekend, je voelt je fitter en er gaat een wereld voor je open.

-

Eerst dacht ik pfff best een hoop geld, maar jeetje ik kreeg er zo veel voor terug. En had dit voor geen goud willen missen. Een geweldig weekend. Een nieuw lijf. En 28 dagen fantastische coaching door Kim.