Online coaching

Wil je graag door mij persoonlijk gecoacht worden, maar woon je te ver weg, dan kan je bij mij ook terecht voor online coaching. 

Hierbij hebben wij eerst een telefonisch intake gesprek van 60 minuten en daarna maak ik een persoonlijk eetschema die ik aan jou door mail.

Daarnaast hebben wij contact via de mail of de app, zodat je toch de bekende stok achter de deu hebt.

Elke week laat je mij jou gewicht weten op een afgesproken dag.


Online afvalprogramma by KIM 

Naast persoonlijke coaching in mijn praktijk en persoonlijke coaching online,  heb ik ook een online programma ontwikkeld voor mensen die graag willen afvallen maar niet naar de praktijk kunnen komen of niet teveel geld willen uitgeven. Ik vind het belangrijk dat iedereen op een gezonde manier kan afvallen en daar ook de mogelijkheid voor heeft.

Elk jaar wordt het afvalprogrammma aangepast met nieuwe recepten, zo kan je vaker het programma volgen, en heb je steeds weer nieuwe recepten en uiteraard komen er ook weer nieuwe inzichten bij.

Het programma is voor iedereen makkelijk te volgen of je nou een drukke baan hebt, een gezin of veel onderweg bent. Maar ook als je glutenvrij, zuivel vrij, suiker vrij of vegatarisch eet. Er zitten 5 verschillende schema's bij zodat het altijd bij je past.

Tijdens dit programmais er geen persoonlijke begeleiding. Wel een besloten FB groep waar ik regelmatig antwoord geef op vragen.
Online coaching 12 weken

Intake telefonisch 60 minuten

Persoonlijk eetschema

Lijsten met informatie, tips en tricks

12 weken mail en app contact

€ 125,00

Online afvalprogramma by KIM

5 verschillende weekschema's

Extra recepten

Tips en tricks

Beweeg programma

€ 37,50