Het boek JUUL op afvalreis dat op dit moment bijna klaar is om gedrukt te worden en eind van deze zomer uitkomt, speelt zich af op Terschelling. Daarom vind het JUUL weekend uiteraard plaats op dit mooie eiland. Na twee zeer geslaagde healthy food weekenden in 2014 en 2015, organiseer ik in 2021 weer een weekend op dit prachtige eiland. Dit keer onder de naam JUUL weekend. Terschelling leent zich uitstekend om je hoofd leeg te maken en je leven even van een afstand te bekijken. Een heerlijk gezond weekend waarin jij begint aan je eigen afvalreis.


Ik kijk er naar uit,

Lieve groet, Kim.Kosten

€ 545,00 p.p. op basis van een 2 pers. kamer

€ 400,00 toeslag als je liever alleen op een kamer slaapt. ( maximaal 2 pers kunnen een kamer alleen boeken )

Voor eilanders die deel willen nemen inclusief de maaltijden en activiteiten, maar die thuis slapen, zijn de kosten € 320,00


Ben je geïnteresseerd stuur mij dan een mail of neem telefonisch contact met mij op 0654660877

( het weekend gaat door bij een minimale bezetting van 10 personen )


De prijzen zijn inclusief:

4 weken persoonlijke begeleiding door Kim

Telefonisch intake gesprek

Workshop gezond eten en afvallen

Sport-yoga- meditatie lessen

Verassings activiteit op Terschelling

Verblijf boerderij incl opgemaakte bedden, badjas en handdoeken.

Alle maaltijden en healthy snacks

Vervoer van en naar de boot op het Eiland

Excl boot ticket


Opties bij te boeken:

Detox massage 30 minuten € 20,00

Detox massage 45 minuten € 30,00

Boek Juul op afvalreis € 27,50

Fiets huur € 8,50 per dag ( is aan te raden )


Tijdens dit weekend gaat Regina van Vitalis massage mee, die heerlijke massages geeft. Omdat ik het beste van het beste wil, heb ik Regina dit keer ook weer meegevraagd. Regina is een vakvrouw die door jaren lange ervaring als masseuse precies weet waar jou knelpunten zitten.Quotes

Een heerlijk weekend om nooit te vergeten! Bewust omgaan met mens en lijf, hoe leerzaam en hilarisch de momenten met en voor elkaar, in een “ heerlijk “ verbondenheid van emoties en verrukkelijke eet en tafel gesprekken. Kan het een ieder aanraden.

-

Mijn verwachtingen van het pure food & yoga weekend waren best groot. Maar het overtrof alles. Het was tot in de puntjes geregeld en verzorgd.

-

Bij een Detox kuur denk je al snel aan klysma’s, geitenwollen sokken, en alleen maar groentesapjes. Niets van dat alles is gelukkig waar. Het kan natuurlijk wel, maar hoeft niet!

-

Toen we aankwamen bij onze verblijfplaats stonden er al vele heerlijkheden op de tafel. Wij hebben toen eerst genoten van hapjes (Detox proef) en kruidenthee 's en water.  Als dit Detox is dan vraag je je af waarom je niet altijd zo eet, zo lekker en puur!

-

Onze kamers waren helemaal op orde gemaakt, de bedden op gemaakt, handdoeken op bed en een heel lief persoonlijk kaartje met een welkoms boodschap. Wij hebben veel geleerd over gezond eten, maar daarnaast ook vreselijk gelachen.

-

Kim is een leuke spontane (Detox) voedingscoach die je goed advies kan geven en niet een vraag te veel vind.

-

Het pure food & yoga weekend heeft mij doen inzien dat ik niet volledig biologisch hoef te gaan leven of veganist hoef te worden. Ik ben met mijzelf de uitdaging aangegaan 28 dagen het detox programma te volgen zonder alcohol, suikers en gluten maar met heerlijke recepten en smoothy’s.

-

Gun jezelf een pure food & yoga weekend, je voelt je fitter en er gaat een wereld voor je open.

-

Eerst dacht ik pfff best een hoop geld, maar jeetje ik kreeg er zo veel voor terug. En had dit voor geen goud willen missen. Een geweldig weekend. Een nieuw lijf. En 28 dagen fantastische coaching door Kim.