Juul weekend

Het boek JUUL op afvalreis speelt zich af op Terschelling. Daarom vind het weekend uiteraard plaats op dit mooie eiland. Na twee zeer geslaagde healthy food weekenden in 2014 en 2015, organiseer ik in 2023 weer een weekend op dit prachtige eiland. Dit keer onder de naam JUUL weekend. Terschelling leent zich uitstekend om je hoofd leeg te maken en je leven even van een afstand te bekijken. Een heerlijk gezond weekend waarin jij begint aan je eigen afvalreis.

Ik kijk er naar uit!

Kosten (weekend vr t/m zo)

€ 545,00 p.p. op basis van een 2 pers. kamer

€ 400,00 toeslag als je liever alleen op een kamer slaapt. ( maximaal 2 pers kunnen een kamer alleen boeken )

Voor eilanders die deel willen nemen inclusief de maaltijden en activiteiten, maar die thuis slapen, zijn de kosten € 320,00

Ben je geïnteresseerd neem dan hier contact op.

( het weekend gaat door bij een minimale bezetting van 10 personen )


De prijzen zijn inclusief:

4 weken persoonlijke begeleiding door Kim

Intake (telefonisch)

Workshop gezond eten en afvallen

Sport-yoga- meditatie lessen

1 massage van 30 minuten

Verassings activiteit op Terschelling

Verblijf boerderij incl opgemaakte bedden, badjas en handdoeken.

Alle maaltijden en healthy snacks

Koffie, thee, water en sappen

Vervoer van en naar de boot op het Eiland

Excl boot ticket (deze kan je zelf boeken bij Doeksen)

Excl fietshuur (naast de boerderij te huur en is aan te raden)


Opties bij te boeken:

Massage 30 minuten € 25,00

Massage 45 minuten € 32,50

Boek Juul op afvalreis € 29,95

Tijdens dit weekend gaat Regina van Vitalis massage mee, die heerlijke massages geeft. Omdat ik het beste van het beste wil, heb ik Regina dit keer ook weer meegevraagd. Regina is een vakvrouw die door jarenlange ervaring als masseuse precies weet waar jou knelpunten zitten.Ervaringen

Een heerlijk weekend om nooit te vergeten! Bewust omgaan met mens en lijf, hoe leerzaam en hilarisch de momenten met en voor elkaar, in een “ heerlijk “ verbondenheid van emoties en verrukkelijke eet en tafel gesprekken. Kan het een ieder aanraden.

-

Mijn verwachtingen van het pure food & yoga weekend waren best groot. Maar het overtrof alles. Het was tot in de puntjes geregeld en verzorgd.

-

Bij een Detox kuur denk je al snel aan klysma’s, geitenwollen sokken, en alleen maar groentesapjes. Niets van dat alles is gelukkig waar. Het kan natuurlijk wel, maar hoeft niet!

-

Toen we aankwamen bij onze verblijfplaats stonden er al vele heerlijkheden op de tafel. Wij hebben toen eerst genoten van hapjes (Detox proef) en kruidenthee 's en water.  Als dit Detox is dan vraag je je af waarom je niet altijd zo eet, zo lekker en puur!

-

Onze kamers waren helemaal op orde gemaakt, de bedden op gemaakt, handdoeken op bed en een heel lief persoonlijk kaartje met een welkoms boodschap. Wij hebben veel geleerd over gezond eten, maar daarnaast ook vreselijk gelachen.

-

Kim is een leuke spontane (Detox) voedingscoach die je goed advies kan geven en niet een vraag te veel vind.

-

Het pure food & yoga weekend heeft mij doen inzien dat ik niet volledig biologisch hoef te gaan leven of veganist hoef te worden. Ik ben met mijzelf de uitdaging aangegaan 28 dagen het detox programma te volgen zonder alcohol, suikers en gluten maar met heerlijke recepten en smoothy’s.

-

Gun jezelf een pure food & yoga weekend, je voelt je fitter en er gaat een wereld voor je open.

-

Eerst dacht ik pfff best een hoop geld, maar jeetje ik kreeg er zo veel voor terug. En had dit voor geen goud willen missen. Een geweldig weekend. Een nieuw lijf. En 28 dagen fantastische coaching door Kim.